Soepen à la carte 4,5€ p.p.
Soepje van wortel & pompoen met fijne garnituur
********
Champignonroomsoep met fijne garnituur
********
Bisque met garnalen, tomaat & dille
6,5€ p.p.
Koude voorgerechten à la carte
Trio van zalmlekkernijen met spaghetti van courgette (gerookte zalm, tartaar van zalm, gegrilde zalm)
16€
********
Carpaccio van zalm met parel van geitenkaas, truffelmayo & advokadocrémé
16€
*********
Fijne Italiaanse ham & gerookte eendeborst met knolselder & boontjes, meloen & balsamicovinaigrette
13€
*******
Kreeft uit het pantser gehaald met St. Jacobsoester & ganzeleverterrine, knolselder, boontjes, mango
vinaigrette van olijven met tomaat & munt
Vanaf 8p: Dagprijs
Warme voorgerechten à la carte
Scampi’s uit het pantser gehaald(6 of 9stuks) in een roomsausjes van tomaat met paprika
10€ of 13€
*******
Zacht gebakken zalmfilet met prei & oesterzwammen
Witte wijnsaus
14€
*******
Gepocheerde grietfilet, met spitskool, venkel
witte wijnsaus met tomaat & bieslook
21 €
*******
Vispannetje(kabeljauw, zalm & zeevruchten)
14€
*******
Hoofdgerechten à la carte
Varkenshaasje omhuld met Italiaanse ham met groentenkrans, gebakken witloof &
aardappelgratin
23€
********
Gebraden Kalffilet pure met groentenkrans, sausje van rozemarijn & sjalot en amandelkroketten
28 €
*******
Op vel gebakken parelhoen met peertje in rode wijn, aardappelduchesse & rozemarijnsausje
25 €
Desserten à la carte
Assortiment kazen
Diverse kazen, stokbrood, notenbrood, druiven & noten
14.5€ p.p.
********
Assortment mini gebakjes 3 p.p. 5 €
*******
Dessertbord(ass. Verse vruchten, chocolade mousse, gebakjes)
8 €
*******
Duo van dessertglaasjes
Tarte à tin new style
Cremeux van rode vruchten met mousse van mascarpone
8,5€
********
Dessertenbuffet
Verse fruitsalade, chocolade mousse, vanilleijs, tiramissu met speculoos, mini gebakjes
10€
*******
Chocomousse
4 €
*******
Tiramissu met speculoos
4 €