Soepen à la carte 4,5€ p.p.

 

Soepje van wortel & pompoen met fijne garnituur

********

Champignonroomsoep met fijne garnituur

********

Bisque met garnalen, tomaat & dille

6,5€ p.p.

 


Koude voorgerechten à la carte

 

Trio van zalmlekkernijen met spaghetti van courgette (gerookte zalm, tartaar van zalm, gegrilde zalm)

16€

********

Carpaccio van zalm met parel van geitenkaas, truffelmayo & advokadocrémé

16€

*********

Fijne Italiaanse ham & gerookte eendeborst met knolselder & boontjes, meloen & balsamicovinaigrette

13€

*******

Kreeft uit het pantser gehaald met St. Jacobsoester & ganzeleverterrine, knolselder, boontjes, mango

vinaigrette van olijven met tomaat & munt

Vanaf 8p: Dagprijs


Warme voorgerechten à la carte

 

Scampi’s uit het pantser gehaald(6 of 9stuks) in een roomsausjes van tomaat met paprika

10€ of 13€

*******

Zacht gebakken zalmfilet met prei & oesterzwammen

Witte wijnsaus

14

*******

Gepocheerde grietfilet,  met spitskool, venkel

witte wijnsaus met tomaat & bieslook

21 €

*******

Vispannetje(kabeljauw, zalm & zeevruchten)

14€

*******


Hoofdgerechten à la carte

 

Varkenshaasje omhuld met Italiaanse ham met groentenkrans, gebakken witloof &

aardappelgratin

23€

 

********

 

Gebraden Kalffilet pure met groentenkrans, sausje van rozemarijn & sjalot en amandelkroketten

28 €

 

*******

 

Op vel gebakken parelhoen met peertje in rode wijn, aardappelduchesse & rozemarijnsausje

25 €


Desserten à la carte

 

Assortiment kazen

Diverse kazen, stokbrood, notenbrood, druiven & noten

14.5€ p.p.

********

Assortment mini gebakjes 3 p.p.        5 €

*******

Dessertbord(ass. Verse vruchten, chocolade mousse, gebakjes)

8 €

*******

Duo van dessertglaasjes

Tarte à tin new style

Cremeux van rode vruchten met mousse van mascarpone

8,5€

********

Dessertenbuffet

Verse fruitsalade, chocolade mousse, vanilleijs, tiramissu met speculoos, mini gebakjes

10€

*******

Chocomousse

4 €

*******

Tiramissu met speculoos

4 €